Príbeh ľudskej dojnice

Teraz

Svitalo.
Stála na štyroch, pripútaná v kovovej konštrukcií. Mala zaviazané oči a v ústach roubík. Detail kamery, ktorá ju snímala sa zameriavala na oblasť dekoltu. Ten jej bol obrovský. Plný materského mlieka. Prsia sa hýbali, knísali a bradavky vidieť nebolo vidno. O tie sa staralo dojacie zariadenie. Splnila si sen.

hucow-torture-lord

Predtým

Ráno sa zobudil na zvonenie budíka. Ako každý všedný deň, aj dnes musí ísť do práce. Umyť si tvár, zuby, niečo zjesť a utekať na autobus číslo 54. Keď sa obliekol do širokých nohavíc a pred zrkadlom zhodnotil, že takto môže ísť do práce, zhasol svetlo na chodbe a pozdravil ešte stále rozospatú mladšiu sestru.

Nudnejší život nemohol mať. Navyše ho nebavilo cestovanie miestnou hromadnou dopravou. Bodaj by áno, keď si jazdila ako sa jej zachcelo. Ešteže má mobil s internetom a môže si popri čakaní a cestovaní čítať obľúbenú erotickú poviedku. Obľuboval tie v ktorých sa vyskytovali HUCOWS, čiže ľudské kravy. Žiaľ, je to sexuálna predstava vhodná pre ženy a nie pre mužov.
Jemu by sa predstava, že je nútený produkovať mlieko páčila. Pritom ak by si niekto myslel, že chce byť ženou, tak to vôbec nie. Dokonca ho ženy aj vzrušujú a s chlapom by nechcel mať nič spoločné.

Konečne prišiel autobus. Po príchode do práce tam strávi ešte osem a pol hodiny. Potom naspäť domov. Nudný deň! Ešteže môže byť aj v práci nad internetom a má tam aj čas si čítať erotické predstavy. Keby ich tak vedel zrealizovať!

V nohaviciach mu zašklbalo. Snáď si jeho o rok staršia kolegyňa nič nevšimla. Sedel za počítačom a vytváral nejaké tabulky, keď v tom si spomenul na jedno krásne video.
Blondýna bola v kravíne a tam popri farmárskom dobytku bola uviazaná a vyrábala mlieko pre svojho pána. Mal chuť si ho vyhoniť. Ešte osem hodín a doma bude môcť!

Keď odchádzal z práce, na monitore zostala svietiť stránka: “www.hucows.com”… zhasol svetlá a ako obvykle posledný odchádzal. Zavrel. Zamkol. Odišiel.

Víkend strávil s kamarátmi a plný zábavy. Ešte nevedel čo ho bude čakať v pondelok a ako sa mu svet otočí. V sobotu ráno poupratoval byt, išiel si zaplávať na plaváreň a večer skočil na pivo. Nedeľa sa niesla v podobnom duchu, až na to upratovanie. Mal rád také víkendy, keď nestíha rozmýšľať. Pretože keď príliš rozmýšľa, tak zisťuje, že chce žiť iným životom.

PONDELOK

Takéto prebudenie nečakal. Namiesto budíka ho zobudila stručná SMS: “Stretneme sa o 6:50 pred firmou.” Stručná sms. Číslo od Júlie. Od kolegyni. Príjemne ho zamrazilo. Rýchlo sa ešte oholil, navoňavkoval a pekne vyobliekal. Dnes bude krásny deň! Toto nečakal, kolegyňa sa s ním chce rozprávať.

“Ahoj”
“Ahoj”
“Našla som u teba na monitore…no vieš…”
“Čo také?”
“Nevymazal si históriu prehliadača…”
A sakra! A sakra! Už to vie!
“Ale o nič nejde, ak sa chceš pozrieť…a naživo…no ja sa tomu venujem. Síce iba začínam, ale viem ti ukázať všetko, prístroje…keby si chcel…”
“Tak po robote?”
“Nie, teraz, po robote nemôžem…a ani inokedy po pracovnej dobe”
“Tak…ale musím byť v práci…”
“Už som ťa zapísala, že si si vzal voľno.”
“To…ako..aha … no dobre Júlia. Ďakujem”
“Poď, vezmem ťa autom.”
Nasadli do červenej Alfa Romeo, maličké pekné auto.
“Musím ti ale zaviazať ruky za chrbtom a zaviazať oči. Vieš, nechcem aby si vedel, kde bývam.”
“Súhlasím“. Tak toto nečakal, aj to sa mu páčilo, predstava, že je bezmocný a nevidí. Plní sa mu sen! Uvidí sexi kočku v najkrajšej možnej polohe a ešte aj toto.

Išli už viac ako hodinu, to vedel podľa rádia. Keď auto začalo spomaľovať. Najprv zahlo doprava, potom doľava a potom zase doprava. Zastavilo úplne.
“Vystupovať!”
Otvorila mu dvere a ťahala ho svižným no opatrným krokom do vnútra. Zabuchli sa dvere. Vyzula mu topánky. A zaviedla do nejakej miestnosti, kde bolo príjemne teplo. Počul zamknutie dverí.
“Tak už ti môžem dať dole škrabošku. Videl si niečo?”
“Nie…”
“Tak to je dobre.”
Miestnosť bola veľmi svetlá, žiadne okná, masívné kovové dvere. Evidentne bola miestnosť aj zvukotesná.

Tu sa posaď. Sadol si na kovovú lavičku, kde boli oká na priviazanie. Tam ho aj prípútala. “Môžeš sa pozerať. Nastavím čas na dvadsať minúť. Toľký je bežný interval. To by si mohol už vedieť.”

Vyzliekla sa do  naha. Mala väčšie prsia, už napustené mliekom. Bradavky mala vyťahané, no stále sexi. Posadila sa do kresla. Prehla sa mierne dopredu a k bradavkám si prisala dojací prístroj. Spustila to. Pomalé tempo. Už po chvíľi počúl slastný zvuk a pomyslel si. Aj on to chce vyskúšať!

Ako tak na ňu pozeral, mal chuť si ho vyhoniť. Žiaľ nemal ako.20 minút prešlo ako voda. Keď v tom sa ho spýtala tú otázku!
“Chceš si to vyskúšať?”
“Odpovedal áno.”
A takto to začalo. Príbeh mužskej ľudskej kravy.

UTOROK

Prebudil sa v cudzej posteli. Bolela ho strašne hlava a svet sa mu krútil. Potrebuje sa napiť. Takýto smäd snáď v živote ešte necítil. Vstal a cítil, že ho bolia bradavky. V zrkadle sa náhle obzeral niekoľko minút. Bradavky mal väčšie než obvykle a úplne citlivé. Zdalo sa mu, že má aj prsia trochu väčšie. Deje sa to skutočne, alebo je to jeden veľký sen? Skutočne si vyskúšal roľu ľudskej dojnice? On? Chlap? Oblečie sa a pôjde do práce. Len čo sa napije.

Objavil, že má prístup do kúpelne priamo z izby. Vošiel. Vodu pil rovno z kohútika. Behom pár minút vypil toho veľa. Vypláchol si ešte ústa, opláchol tvár. Keď sa chcel ísť vycikať, musel si sadnúť, mal na sebe pás cúdnosti. Taký, ktorý je okolo celého pása aj zospodu. Na to ako si ho nasádzal pod dozorom si matne spomínal. Jej hlas znel nekompromisne. Ak chce vyskúšať dojenie, musí pristúpiť na jej pravidlá.

Lenže prečo ho má nasadený ešte teraz? Síce sa nedohodli, kedy to ukončia, ale počítal s tým, že to vyskúša a pôjde domov. To,že prespal nebolo z jeho strany plánované.
Chcel sa obliecť. Lenže nikde žiadne jeho oblečenie nebolo. Dal si teda cez seba bielo čiernu nočnú košeľu a rozhodol sa otvoriť dvere do vedľajšej miestnosti. Zamknuté. Okná tiež nešli otvoriť. S hrôzou zistil, že je tu zamknutý. U Júlií doma. Koľko je vlastne hodín, nikde žiadne hodiny nevidel. Rovnako ako žiadne jeho veci, dokonca ani mobil nemal nikde.

Bol zúfaly, nevedel čo robiť. Ale po nejakom čase, čo len tak ležal na posteli ho prestala bolieť hlava. a začal si spominať detailnejšie na včerajšok. Takže tak to je. To sa všetko stalo. A sľúbil jej, že si to dnes ešte zopakuje. Mal čakať na to kým sa objaví.

Bol už veľmi hladný a plný vody, keď sa začali odomykať dvere do izby.
Pozdravila ho. Žena oblečená vo vysokých kozačkách, čierne priliehavé legíny, čierny top a v rukách držala jazdecký bičík. Nemal slov. Akurát ihneď začal plniť, čo mu povedala. Dal si dole nočnú košeľu, prehol sa cez postel a počítal rany, ktoré mu pristávali na zadku.
“Jeden, ďakujem, dva, ďakujem, tri, ďakujem…” plní sa mu sen, to doslova. Ahoj, nudný život! Pomyslel si.
“Tak to by na úvod stačilo, neobliekaj sa. Ideme vedľa. Pohyb zlatíčko.” povedala mu prívetivým zvonivým hlasom.

Na raňajky dostal špeciálnu stravu, ktorú mu pripravila. Mal sa posadiť do kovového postroja. Tam ho pripútala. Namazala mu bradavky niečim mazľavým a prisala prísavky. Obeť ho bude dojiť. Do mu dala špeciálny roubík z ktorého trčala hadička do jeho úst. To spôsobilo to, že musel prijímať tekutú potravu aj keď nechcel.
“Pre začiatok dostaneš liter výživy. Potom budeme dávku zvyšovať. Neboj, sú  to iba živiny, nič zlé.” preglgol, na sucho.
Ďalší glg už bola tekutina, ktorá chutila po vanilke. Keď preglgol, zacítiť ťah na bradavkách. A keďže musel pregĺgať furt, tak ho to stále dojilo. Cítil sa neskutočne dobre. Telom mu prebleskla mrazivá eufória a penis sa snažil postaviť.
Musel uznať, že mu tekutina chutila. Nevie čo to bolo. Ale bolo to chutné. Celý proces by z pohľadu nezaujatého diváka vyzeral grotesne, ale jemu to ani napadalo. Penis zamknutý v páse cudnosti, na prsiach prísavky, ktorého dojili a v ústach roubík cez ktorý prijímal neustále potravu.

Celý proces trval dvadsať minút. Potom tam zostal len tak stáť na štyroch. A pripútaný bez možnosti sa pohnúť. V miestnosti Júliu len tušil, ale nevedel, že je tam naozaj. Nechala ho tam ešte nejaký čas stáť, dokým pod sebou nevytvoril menšiu mláčku zo slín z úst. Bradavky cítil miernou bolesťou. Prísavky boli síce stále prisaté, no už ho nedojili. Ach, ako je nadržaný. Keby mu tak Júlia vyhonila.

“Takže ešte si to zopakujeme dnes dva krát!” potešila sa Júlia a zatlieskala od radosti.
Odpútala ho. Nechala ho sadnúť si na lavičku a prehodila cez neho deku.
Pýtala sa ho či sa mu to páčilo. Aké mal pocity. Čo prežíval. A všetko si zapisovala.
“Keďže si bol celý čas poslušný, tak ti splním jednu požiadavku. Môže byť?” usmiala sa na neho a pohladkala mu stehno.
“Júlia, bol by som rád, keby si mi…” zarazil sa.
Nemusel ďalej pokračovať a Júlia hneď vedela.
“Dobre, ale spravíme to pomojom.”
Odomkla mu pás cudnosti, musel si ľahnúť na chrbát. Ruky a nohy mu pripútala. Do rúk si zobrala nejaký krém. Nápis na nádobke nevidel.
V masírovala mu ho tam. A pomaly začala honiť. Dráždenie dlho netrvalo. Po chvíľke bol skoro pri orgazme, keď prestala. Nechala ho klesnúť a potom začala znova. Predtým si však do dlane opäť v masírovala krém. To sa opakovalo ešte niekoľko krát. Až potom mu dovolila pokazený orgazmus. Spermie síce vyšli z tela von, ale on nezažil príjemný pocit.
“Ďakujem Júlia”
“Odteraz ma volaj pani Majiteľka.”

Potom mal rekreačný program. Sadli si s majiteľkou do kresla a rozprávali sa. O bežných veciach, o živote. Mimo iného mu spomenula, že už si dlhšie všímala v práci jeho úchylku. Vedela, že ho lákajú HUCOWs a keďže to berie aj ju, tak si sľúbila, že mu to niekedy ukáže.
A potom to prišlo. Oznámila mu, že do dvoch týždňov bude produkovať aj on mlieko. Tiež mu povedala, že sa mu tým pádom budú zväčšovať prsníky. Jednoducho si z neho spraví ľudskú dojnicu. Tak ako si prial.

Čo sa penisu týka, tak ten sa bude postupne krémovaním zmenšovať. Veď kravy penis ani nemajú, uzavrela svoj názor. Navyše všetky potrebné živiny sa budú v tele zameriavať na produkciu mlieka a rast prsníkov.
“V podstate sa s teba stane samička – inými slovami žena.”
“Ale, ja chcem byť chlap…”
“Na to si mal myslieť skôr, okrem toho, ako chlap si bol nešťastný, no nie?”
“Áno…ale…”
Podala mu vytlačené papiere – zmluvu.
“Toto mi podpíš, nemáš na výber. Pokojne si ju preštuduj, aspoň budeš vedieť na čo to je.”

Otrocká zmluva

1, Otrok sa stáva majetkom pani Júlii (platí aj pre ostatné body)
2, Stáva sa HUCOW (povinná produkcia mlieka)
3, Zákaz opustiť areál objektu (až na výnimky s povolením)
4, Povinné dojenie min. tri krát denne
5, Zákaz masturbácie (úplné)
6, Plniť rozkazy podľa potreby
7, Chodiť iba po štyroch (v postupnej fázy chodenie po dvoch je aj tak nemožné)
8, Zákaz rozprávať

Zmluva platí do odvolania.

Podpis :

Oznámila mu, že zmluva nadobúda platnosť od podpisu. O prácu sa vraj nemusí báť, oficiálne tam už nepracuje. Dostal totiž výpoveď za porušenie pracovnej disciplíny. V práci všetky papiere podpísala za neho. Čo sa situácie doma týka, tak to vyriešia potom. Budú sa tváriť, že sú pár a on býva u nej. Jednoduché. Aj to mu vysvetlila – to je ten bod opustenia areálu. Vtedy môže rozprávať a aj sa správať ako človek. Júlia je jednoducho rada, že našla niekoho dostatočne submisívneho aby jej plnil jej úchylné predstavy a žil život podľa jej predstáv. To, že je to jej kolega, je vlastne náhodné šťastie.

Zmluvu ochotne podpísal.

“Tak ešte by som ti odporúčala si na chvíľu ísť ľahnúť a keď sa zobudíš pôjdeme na druhé dojenie. Neboj, uvidíš aj mňa tento krát.” pobozkala ho na líce, pohľadkala a išla ho odprevadiť do spálne.

STREDA

Ubehol viac ako týždeň odkedy začal bývať s Júliou. Už na sebe videl značné zmeny vo výzore. Prsia síce ešte nemal naliate mliekom, no už mal vyťahané väčšie bradavky a prsia pôsobili väčšie. Nie však ešte na materskú podprsenku. Jeho penis pri poslednej večernej hygiene vyzeral o dobré tri centimetre menší než predtým. Za to vajcia sa mu zväčšovali. Navyše bol veľmi nadržaný. Nemohol s tým nič robiť nakoľko bol v páse cudnosti a na penis si ani nevidel.

Dojenie sa predĺžilo z 20 minútových intervalov na hodinové. Dnes ho vraj čaká novinka. Prekvapenie. Bol na ňu veľmi zvedavý. Bradavky mu už stáli v pozore. Umyl zuby a už sa dvere do izby otvorili. Stála v nich Júlia v krásnom bledomodrom pyžamku, na nohách mala chlpaté modré papuče. Nič erotické pomyslel si, ale predsa krásne. Jej plné prsia sa jej v pyžame vynímali.
“Tak poď kráska, ideme na to!”
Áno…kráska…určite. Jedine čo ho spájalo s tým, že bol trochu žena bolo celé vydepilované telo. Na to sa podujala sama Júlia – že vraj krava nemôže vyzerať ako chlap.
Pripútala ho do konštrukcie a do úst mu dala známy roubík, ktorý mu mal plniť žalúdok výživovou tekutinou. Do vystrčeného zadku mu strčila análny kolík, len preto aby trénoval aj anál. Zatiaľ nevie, na čo sa má trénovať aj jeho mužská dierka.
“Ak chceš mať sexuálny pôžitok, budeš ho mať cez zadok” povedala mu  vzápätí.
“Uhmuhm” prikívol cez plné ústa.
“No veď som ti sľúbila, že penis už nevystrekne!” zasmiala sa.
Pre tentoraz sa zamerala na jeho prsia – nielen bradavky. Cez celé prsia mu dala podtlakový sací prístroj.
“Tieto hríbiky zaručia, že ti prsia začnú konečne rásť. Veď už by bolo na čase! Stále vyzeráš moc chlapsky dievčatko.” povedala a zapla prístroj.
“Najedz sa zlatíčko, nechám ťa tu takto dve hodiny. Ja si idem čítať knihu. Pa.” pobozkala ho na čelo a nechala ho tam samého.

Tlak na prsiach – no cítil to. Trochu ho to pri tlaku bolelo, aj bradavky začínali byť citlivejšie. Ale chcel to? Chcel. Zatiaľ sa nevedel sústrediť na nič iné. Hltal sýty nápoj, ledva stíhal prehltať, ale myšlienky mu  stále pristávali na výstrihu. Už ho chcel mať veľký ako mávajú ženy. Chce ho mať plný mlieka a ťažký. Snáď už čoskoro.

Napriek v celku chladnej miestnosti sa začínal potiť. Kvapky padali na podlahu v rytme sacieho prístroja. Jediné na čo sa jeho sluch zameriaval bol zvuk sania a podtlaku. To že mal malý analný kolík v konečníku vôbec neregistroval.

Minúty ubiehali rýchlo, alebo pomaly? Každopádne to bol nádherne strávený čas. To že ho sem tam prišla Júlia skontrolovať si nevšímol – nemal ako. Bol otočený opačným smerom od dverí.

Prístroj zrazu zhasol. To už museli ubehnúť dve hodiny. Prísavky opustili svoje miesto a zacítil jej ruky ako sa hrajú s jeho prsiami a bradavkymi. Miesila ich, ťahala, šteklila, drvila prstami. Potľapakala ho po chrbte.
“No a dnes ešte dva krát!” povedala to súcitne.
Vytiahla mu zo zadku análny kolík.
Odpútala ho a smel sa posadiť na lavičku. Smel si takisto odomknúť pás cudnosti. To je úľava! Natrela si ruky známym krémom a začala ho dráždiť. Povedala mu, že ten krém zabraňuje orgazmu a zmenšuje mu penis. Konečný efekt bude ten, že sa mu už nikdy nepostaví. No dokým sa bude snažiť čo i len trochu postaviť, tak ho bude chodiť pravidelne masturbovať.
Napriek tomu čo hovorila bol tak vzrušený, že sa nechal dráždiť naďalej. Ďalej mu povedala, že ho nechá odsemeniť až vtedy, keď už sa mu penis nepostaví vôbec, tak nech sa dievčato pekne snaží byť poslušné.
“Vieš, kravičky dávajú mliečko, nie spermie!” zarehotala sa hrdelným smiechom a pobozkala ho. “Si moja poslušná kravička, že?”
“Múúú” odvetil.

Hrala sa s ním možno ďalšiu hodinu. Takto dlho sa s ním ešte nehrala, asi chce proces urýchliť. Už sa aj tešil na to odsemenenie, veď tlak v guliach už bol neznesiteľný. Navyše ho veľmi boleli.

Keď mal v čas v sprche na to sa umyť, tak sa obzeral v zrkadle. Tento raz už prsia vyzerali väčšie, ale to len možno tým, že boli čerstvo opuchnuté. Mal sa osprchovať a natreť si ich hojivým krémom, najmä oblasť bradaviek.

Potom dostal klystír. V kúpeľni. Napustila vlažnú vodu do irigátora a musel si kľaknúť na všetky štyri. Vraj aby bol čistý aj zvnútra, že bude potrebovať jeho konečník aby si nezašpinila prsty.
Tlak v bruchu narastal.
“Nie že čo i len kvapka vypadne von! Potom si to budeš vylizovať jazykom!” výstražne naznačila stále jemným hlasom. Jej hlas bol veľmi upokojujúci.
To sa nedalo povedať o tlaku v bruchu, ktorý ho už zabolel. Voda sa minula.
“A teraz počkaj pár minutiek” snažil sa.
Lenže to nevydržal a niečo mu uniklo.
Nikdy nič nespraví poriadne. Čo už.
Po klystíre, a potom čo to po sebe zlízal, bol na chvíľu vo svojej izbe a mohol si ľahnúť a oddychovať. Prípadne si niečo čítať, alebo prezerať internet. V tomto mal vcelku voľnosť.
Len musel dodržovať potrebné časy tréningu a postupnej životnej zmeny. Plný dobrého pocitu zaspal.

TERAZ

Ľudská krava sa chytila svojho dekoltu. Cítila plné prsia a citlivé bradavky. Boli ťažké a ťahali chrbticu dole. Musela byť na štyroch, inak cítila veľký tlak a bolesť. Po dvoch chodiť už nebude. To si je istá.  Pohľad do zrkadla jej prezradil, že už nevyzerá ako chlap. Dlhé blonďavé vlasy až po zadok, krásna pleť a dlhé riasy. Júlia si z neho spravila nielen dojnicu, ale priamo aj ženu. Veď aj posúdenie rozkroku je skôr ženského výzoru. Penis bol tak maličký, že pás cudnosti už skutočne nebol nutný a nestoporil sa ani po maximálnej snahe. Odsemenenie však z času na čas bude musieť uskutočňovať a to dráždením prostaty.

Samotný tréning je u konca, už je plnohodnotná krava – podľa Júlie sa jedná o niečo čo chcela vždy vyskúšať, ale nemala ešte možnosť. Takto ďaleko to zatiaľ s nikým nedotiahla. Ani so sebou. Vždy si dávala pozor a riadila sa radami, tentokrát evidentne prestrelila a dosiahla úplnú premenu.

Narozdieľ od neho ona s HUCOW prestala úplne, vraj chce byť jeho majiteľkou – farmárkou. Chce piť jeho mlieko, predávať ho a hrať sa s ním. Teda s ňou. Krava bola vzrušená a nadržaná, ale jediné čo mala dovolené bolo hrať sa zo svojim análom. Tak v pozícií s vystrčeným zadkom si do neho strkala stredne veľké gélové dildo a hrala sa s análom. Mala zakázané sa vysemeniť, takže to robila opatrne a pomaly. Koniec koncov robí správnu vec, keďže si musí trénovať aj anál.

Raz, dva, tri – štyridsať. Stop.
Dýchanie.
Bolí ju to, ale je to príjemné. Na lubrigant zabudla.
Tak ešte raz s ním.
Raz, dva, tri – štyridsať. Stop.
Je to tak lepšie. Je nenormálne vzrušená.
Zrýchlila a znovu. Prsia sa jej hýbali do rytmu a pocítila nutkanie podojiť mlieko.
Prsia má príliš plné a dnes ešte nebola dojená a to už je jedna poobede.
Potom si uvedomila, že sa Júlia vôbec nezastavila ako každý deň.
Niečo je inak. Znervóznela. Lenže túžba podojiť sa aby zmenšila bolesť pŕs bola tak veľká, že sa začala dojiť rukami sama.
Dojila to do sklenenej misky z vodou. Naplniť ju doplna jej trvalo ani nie desať minút. Pričom jej to bolo príjemne dráždivé. Robila to jemne, nie ako stroje, ktoré k nej boli príliš kruté.

Ťarbavým pohybom sa dostala k dverám aby ich skúsila odomknúť. Nešlo. A začala rozmýšľať. Júlia jej povedala, že v normálnom bežnom živote sa bude vydávať za jeho partnerku. OK, ale ako bude chodiť medzi ľudí takto a vyzerať ako chlap? To nedávalo zmysel. Niečo tu nesedí. Jeho nadržanosť ho dohnala spraviť obrovskú hlúposť. Lenže páčilo sa mu to a jeho nová ženská podoba takisto.

Júlia sa neobjavila celý deň. Výživy bolo v chladničke dosť, aj na toaletu mohla ísť. V tom nebol problém, ale chýbala jej tá tréningová starostlivosť. Snáď to takto nebude už stále a bude mať na neho čas a objaví sa.

Objavila sa až na druhý deň. Zobudila ho tak, že si jej ešte keď spala sadla na tvár. Začala ju zadkom pridúsať a chytila to čo ostalo z jej penisu a hrať sa s ním, snažiť ho masturbovať a tak. Natrela ho krémom a ten začal strašne páliť – pálivá konopná masť.
“Už si hore zlatíčko? Bodajby nie, táto mastička ťa bude ešte dlho páliť” povedala Júlia škodoradostne. Zdvihla zadok aby sa mohla nadýchnuť a opäť prisadla.
“Krásne zobudenie, však? Chýbala som ti?”
Takto sa s ním hrala viac ako polohodinu a potom, keď ju už boleli ruky, tak prestala a postavila sa. Bola na vysokých opätkoch, v latexovom catsuite so zipsom na zadku, prisa sa jej vynímali a plus mala škrabošku s výrezom na očiach. Jej domina Júlia. Majiteľka, ktorá si robí čo chce.

Tento krát sa dojila krava sama. Dostala prístup do miestnosti, vraj už na stálo a možnosť voľného pohybu kam chce – kľudne aj von. To ju prekvapilo. Musela však plniť denný limit dojenia, minimálne tri krát za deň po polhodine.
Ako ju dojacia mašina sala, tak jej v hlave vírili nadržané myšlienky a túžba striekať.
V tom započula vo vzduchu zvuk biča a naozaj. Na polky jej dolahli rovnomerne rany. Veľmi bolestivé.
“To máš za nedovolené dojenie včera krava sprostá!”
Na jednej strane príjemný pocit dojenia pŕs a na tej druhej bolesť, ktorá bola tak obrovská. Nečudo, že jej potom zo zadku tiekla krv a ostali stopy ešte niekoľko dní.

Nový život. Život kravy sa jej naplnil, lenže ako to bude s bežným žitím a návštevou rodiny a kamarátov? Zmizla na nejaký čas, ale dúfa, že sa na svete ešte objaví. Snáď jej dá Júlia odpoveď čo najskôr.

POTOM

Následujúce dni boli plné zmien a zážitkov. Ľudská dojnica sa v jedno ráno po štyroch presunula k dojacej mašine, na bradavky si nasadila sací prístroj. Análnu dierku si namazala lubrigačným gélom a zastrčila análny kolík. Do úst si dala roubík s hadičkou. Tá bola napojená na výživu. Dialkovým ovládaním zapla prístroje a zavrela oči. Na prsiach začala cítiť známy príjemný pocit. Ťahanie, ktoré striedalo jemnú bolesť a uvoľnenie a po chvíľke cítila, že už sa do nádobky prepravuje aj dávka mlieka. Tentoraz sa uvolní až keď bude naplnená. To nebude tak nadlho. Potom začala pregĺgať tekuté jedlo. Aby sa neudusila, musela prgĺgať rýchlo. Bolo to príjemné. Bola rada, že má prístup do miestnosti už aj sama. Sú tu rôzne prístroje a hračky.

Včera napríklad tajne vyskúšala gynekologické kreslo. Vyliezla horko-ťažko na neho, vyložila nohy a začala sa hrať s masážnou hlavicou. Samozrejme, nie do výstreku, ani k orgazmu – ten sa docieliť ani nedokázal. Jednoducho kvôli tomu pocitu, kvôli tej neustálej nardžanosti. Predstavovala si ako by bola v tom kresle zviazaná, ako by do nej pani Júlia narážala pripínacím penisom. Do rytmu. Bola by vyšukaná ako posledná suka. Na bradavky si nasadila svorky, ťahala až na prah bolesti.

Potom naplnila irigátor dvomi litrami vody. Klystír si dávala pravidelne, ale tentokrát opakovaný – veď keď sa chce na šukacom stroji ošukať, tak musí byť čistá. Rovnako zvonka ako zvnútra.
Kľačala na štyroch, s vystrčeným zadkom, bradavky sa dotýkali zeme a veľké prsia sa jej vlnili a ťahali ju dole. Ani nevedela ako, ale voda do nej natiekla celkom rýchlo. Bruško ju tlačilo, bolelo. Rukami si tlačila podbruško. A vydržala v sebe mať tekutinu aspoň päť minút. Potom to na záchode vypustila. A potom to zopakovala ešte raz. Po štyroch sa presunula k šukaciemu stroju. Namazala si dierku a zastrčila nadržané dildo do seba. Keď nie je po ruke madam, tak aj sama si vystačí. Stroj išiel príliš rýchlo, začalo to bolieť. Pevne verí, že nevytečie skrz prostatu. To by jej Júlia dala. Nesmie sa ani trochu uvolniť, musí byť dievča a nie sprostý chlap!

Zo spomienok na včerajšok ju vyviedla Júlia, ktorá ju chytila za vlasy. Z úst jej vytiahla hadičku a namiesto toho nastavila svoj pripínací penis – ten však držala len na ruke.
“Fajči to!” rozkázala a natlačila jej ho do úst hlboko.
Dievča sa snažilo neudusiť sa. Stále vnímala aj saciu mašinu na svojich prsiach, už to bolo možno aj hodinu, čo prístroj neúnavne pracoval.
Sala až začala cítiť svaly na ústach. Začalo ju dáviť a snažila sa nepovracať sa. To by bolo povyku okolo toho potom! Po úspešnom fajčení, kedy sliny boli všade navôkol, ju Júlia pripútala ku konštrukcii. Ruky, nohy, krk. Nahradila kolík pripínacím penisom a šukala, splnila mu včerajší sen. Ako to len vedela? Položilo si dievča otázku.
“Moja kravička, moja hračka, mám ťa rada.” pobozkala ju Júlia na chrbát a prirážala naďalej.
“Skúsime milking? Alebo inak, budem prirážať až dokým nevytečieš.”
“Áno moja pani.”
“Tak sa mi páčiš dievčatko.”
Prirážala, zrýchľovala tempo, potom spomalila, zase zrýchlila, zase spomalila. Keď sa už zdalo, že nevydrží. Tak zastavila, vytečenie sa nekonalo. Potom do nej vnikala znovu a znovu.
“Takto to nepojde. Vyskúšame to nabudúce s elektrom”  žmurkla na neho.
“hmmm….”
“Aké hmm? Mimochodom, obliekaj sa. Pôjdeme k vašim na obed.”
“K našim na obed? Zbláznila si sa?” neudržalo sa dievča.
“Nie, nezblázlnila. Písali sms, tak som im odpísala z tvojho mobilu.”
“Ah sakra. To si neviem predstaviť.” povedal, pričom stále prirážala, čiže slová vyhŕkla ťažšie.
“Neboj, budeš opäť vo svojej koži.” povedala milo.

Prsia si omotávala sťahovacou páskou, niekoľko krát ako modelka, ktorá chce mať užší driek. Potom jej pomáhala Júlia. Nebude si môcť dať dole mikinu, no výsledok snáď bude pripomínať chlapa. Vlasy si nechala dlhé. Len ich prispôsobila chlapskému vizuálu. Odlíčila sa, obliekla sa do chlapského. V zrkadle síce stále videla dievča, medzinohami cítila rovnako malého červíka a nefunkčného. Toho však rozhodne potrebovať u rodičov nebude. Bude sa cítiť nervózne a trápne. Júlia však bola z výsledkom spokojná.  Potom bola vystrašená ešte niečím, omotanie pŕs nebolelo toľko preto, lebo boli prázdne – bez mlieka. To sa dopĺňalo a o pár hodín zas budú plné a to bude otrasná bolesť, ak by boli stále stiahnuté. A môže sa stať, že bude mlieko vytekať. Návšteva snáď dopadne dobre a nebudú tam musieť prespať. Veď nebola doma už veľmi dlho. A bude musieť vysvetlovať!
“Vyzeráš nervózne, nebuď smutná, veď nemáš ani vibračný kolík. To by si mala teprve problém, neboj bude to fajn. Pre nás oboch je to niečo nové”
V tom s ňou súhlasil.

Na návšteve

Celú cestu autom bol nervózny. Cítil okolo hrudi tlak sťahovacej pásky. Prsia ho neboli, ale cítil ich tam. Cítil sa ako omotaný potravinárskou fóliou. Ešteže šoférovala Júlia. Sedel vedľa nej a tak jej pár krát položil ruku na jej, keď preraďovala. Začínal ju mať rád. Cesta k jeho rodičom nebola dlhá. Ale pripadala mu ako večnosť.

Keď došiel ku vstupným dverám, tak ho tam už čakal zástup – sestra, otec, mama. Dojatí slzami – že je nažive a zároveň na nich bol vidieť hnev, veď sa dlho neozval. Prívitali sa, zoznámili sa s Júliou. Boli z nej nadšení. Nie už tak z jeho dlhých vlasov, ktoré vraj patria iba ženám. Ale čo, je to jeho život a už je dospelý. Navyše má krásnu priateľku.

Nastal čas obedu. Posadali si za jedálenský stôl a mama servírovala.
“Poď pomôcť mamine servírovať.” oznámila mu nahlas Júlia.
“Ako? Veď si poradí sama. Sme na návšteve.” odpovedal jej.
“Okamžite jej poď pomôcť, inak to bude mať následky.” šepla mu.
“Mami, idem ti pomôcť!”
“Nemusíš zlatko, poradím si sama, nerob si starosti.” odvrkla mu spoza kuchynskej linky.
“Ja rád.” postavil sa a šiel.
“Daj si aj zásteru aby si sa nezašpinil!” zakričala na neho Júlia.
“Áno.”
“Nejak si si ho vychovavala, doma taký nebol.” povedala Júlií mama.
“Veru je nejaký vymenený.” zapojil sa do reči tatko, ktorý zároveň ťukal do mobilu.
A tak rozdával príbory, servítky, taniere. Zastavil sa na každom mieste pre člena rodiny.
Keď bol pri svojej “polovičke” tak mu šepla, že keď to dokončí nech ide na toaletu a dá si gumičky tesno na penis a gule.
To sa začervenal, to nečakal.
Keď bolo prestreté, tak ešte postavil polievkovú misu do stredu stolu a ospravedlnil sa a išiel na WC. V kuchyni si zo šuplíka zobral gumičky.
Prišiel na záchod, kde ho privítali vŕzgajúce dvere. Nezamkol sa, pretože nebolo ako.
Dal si dole nohavice, po sediačky sa vycikal, pretože postojačky to už príliš s červíkom nešlo.
Potom si začal dávať gumičky. Na penis tri a tesno aby to aj na nestoporenom penise zanechalo stopi a na gule iba jednu ale tesno. Dúfam, že to tam nebude mať dlho.
Umyl si ruky a vrátil sa naspäť.
Zaželali si dobrú chuť.
“Ty, nechceš si dať dole tú mikinu? Veď každý sme tu v krátkom rukáve.” spýtala sa sestra.
“Nie, je mi dobre.”
Keď dojedli po 10 minútach polievku, tak sa ujal pozbierať taniere. Mama aspoň mohla sedieť a spovedať Júliu. (kde sa zoznámili, ako dlho sa poznajú…bežné otázky).
Už cítil tlak gumičiek a cítil potrebu si to dať dole, lenže nemohol.
Zároveň ho viac začali tlačiť prsia.
Už sa plnia, pomyslel si.
Následne sa servíruje druhé jedlo.
On nakladal ryžu na taniere a mamina mu tam hodila mäso.
Doniesol to k stolu a opäť požiadavka od Júlie, keď bol pri nej. Nech si dá na dole gumičky a nahradí ich štipcami na prádlo, aspoň päť na gule a dve na penis. Určite v kúpelni nejaké nájde.
Tak aj spravil. Červené stopy od gumičiek ho pálili, ale čo mal robiť. Prichádza menej boľavá náhrada.
Keď sa vrátil ku stolu, tak prišli ďalšie otázky. Kedy znovu prídu, ako sa darí v práci, aké majú koníčky…
Všetko zodpovedala Júlia, pričom on len prikivoval. Nestalo sa tak, že by sa nezhodli.
Aby sa náhodou neprezradili.
Jedenie druhého chodu trvalo dlhšie a cítil dať potrebu dole kolíčky.
Po jedle mu bolo trochu ťažko, pretože nebol zvyknutý už dlhšie jesť normálne jedlo.
Museli to vidieť aj ostatní, že to do neho išlo ťažšie.
Išiel spratať taniere, keď bral tanier spred Júlie, šepla mu a dala mu do ruky dve tabletky, to má vraj zapiť. Nevedel čo to je.
Ale v kuchyni si nalial vodu do poháru a zapil to.
Keď sa nachytal dezert, mohol si dať dole štipce. Predpokladal, že to časté chodenie na WC, bude prinášať mnoho otázok.
Júlia aj rada verejne ponižovala, myslel si.
Koláč jedol bez obmedzenia a cítil sa o poznanie uvoľnenejšie. Lenže potom musel ísť zase do kúpeľne. Nasadiť si pás cudnosti.
No a v tom ho tam prepadla sestra, ktorá to videla.
“To…ty ho máš takého malinkého?” zasmiala sa.
“jaa….” začervenal sa.
“Čo na tebe Julča vidí?”
“To je pás cudnosti, to asi poznáš z netu…”
“Jasné, veď viem, že ťa také lákalo..”
“Aha, takže si mi tiež chodila na komp.”
“No.” usmiala sa  “nechával si ho bez hesla, tak sa nečuduj brácho.”
Potom sa mu pozrela na vtáka, skomentovala, že s tým moc veľa radosti neurobí. A potom sa pozerala ako si ho nasadí. Vyzeralo, že ju to zaujalo.
“Rodičom ani muk, dobre?”
“Neboj brácho.”
Tak toto bolo o fúz, pomyslel si. Takéto poníženie nečakal.
U rodičov sa už musel vyhovoriť, že mu nie je príliš dobre po jedle.
Videl na Júlií ako ju to zabáva.
Po káve si šli sadnúť do obývačky.
To už prešlo viac ako dve hodiny. Prsia ho tlačili čoraz viac.
Televízor bol pustený na pozadí.
“Stále ti nie je teplo synček? Veď je vnútri aj viac ako 23 stupňov.” povedala mu mama.
Tak si dal dole mikinu a dúfal, že si nikto nic nevšimne.
On sám aj Júlia videli, že je pri bližšom pohľade vidieť viac než treba.
Nebál sa odhalenie pásu cudnosti pred rodičmi, ten je nenápadný, navyše medzi nohy málokto pozerá.

Hodiny pokročili. Našli si aj chvíľu v izbe len pre seba. Tam sa zavreli a ona mu rozkázala si dať dole tričko a odmotať si prsia. Bola to pre neho obrovská úľava.
Začala mu stláčať a ťahať bradavky.
Z nich hneď začalo tiecť mlieko. Len tak na zem.
“Počkaj tu chvíľu.” vybehla niekam.
Bol v strese, čo ak ho zase niekto prekvapí? Sestra, alebo niekto.
Ale našťastie nikto a Júlia bola hneď späť.
“Tak a teraz sa môžeš podojiť, nech vydržíš aj zbytok návštevy.”
To musel zvládnuť sám. Ona sa len prizerala. Dala mu na to iba desať minút.
Mlieko striekalo do misky skoro samo a jej zaplnenie netrvalo dlho.
“No a teraz to vypi.”
“Áno madam.”
“Tak je dobrá dojnica.” pochválila ho.
Potom ho opäť omotala sťahovacím pásom a mohol si obliecť tričko.
Nikto si nič nevšimol a jemu bude lepšie.
Spoločne s rodinou si pozreli v televízií nejaký akčný film a po ňom sa odobrali na odchod.
Vraj majú prísť čo najskôr, vraj radi svojho synčeka videli.
Musel uznať,  že aj on. Takto sa to bude dať zvládať.

A tak…

Obrovské prsia jej neumožňovali chodiť vspriamene. Jediná možnosť ako chodiť po veľkej miestnosti bolo štvornožky. Na rukách mala kožené rukavice bez prstov, aby nemohla používať prsty. Kolená ju už boleli od toľkej námahy. Postaviť sa nemohla a keby aj náhodou chcela, tak mala na sebe humbler – nástroj, ktorý držal guľky poza stehná. Takže možnosť postaviť sa a byť človekom bola nemožná. Na hlave mala masku kravy a v ústak roubík s krúžkom. Slinila viac než by si priala. A kravský chvostík trčal zo zadku – vnútri končil veľkým análnym kolíkom. Táto osoba nielenže nepripomínala chlapa, ale dokonca ani ženu. Zavŕšil sa prerod v ľudskú dojnicu.

Priplazila sa ku konštrukcii a pani Júlia jej pripútala nohy aj predné labky. Dokonca aj krk na ktorom mala obojok so zvončekom. Krava už vedela, že nastáva čas dojenia. Prístroj bol zapnutý. Júlia sa na ňu pozrela, usmiala sa a zapla prístroj na plné obrátky. Ktovie koľko to bude trvať, minule takto strávila riadne dve hodiny. Popritom nemohla ani pozerať televízor, ani si čítať. Veď to predsa kravy nerobia.

Namiesto toho, ale mohla krava spomínať na časy, keď bola ešte chlapom. Tie dni, kedy sa nudila. Čítala na internete rôzne poviedky po anglicky o HUCOWs, to ako to chcela skúsiť, ale nezdalo sa jej to reálne. Veď to môžu robiť iba ženy. Nie, teraz nič neľutovala, splnila si sen a stala sa tým čo chcela. Byť skutočnou kravou a byť dráždená na miestach kde je to jej príjemné.

Dojička pracovala naplno, prsia sa jej natriasali do rytmu. Naplnila už tretiu litrovú nádobu na mlieko. Z boku vyzerala srandovne. Gumená maska kravy, veľké ženské prsia deformované dojením, štíhle brucho bez chlpov a žensky vyzerajúci zadok, z ktorého trčal kravský chvostík.
V zadku cítila plnosť.

Po dvoch hodinách prišla Júlia, ktorá vypla dojičku, ale neodpútala ju. Nechala ju trochu vydýchnuť. Potom zaštupľovala roubík v ústach zátkou, ktorá mala na vnútornej strane guličku v tvare penisu. Na bradavky jej dala krokodílie svorky. Na namáhané bradavky to bola nepríjemná bolesť až ju zamrazilo v chrbte. Na ktorý doľahla vzápätí prvá rana z dútok. A rán len pribúdalo jedna za druhou. Dávať na javo bolesť kričaním možné nebolo. Namiesto toho vychádzalo z úst len nepatrné huhlanie. Bežne by mala za rany aj poďakovať, len ako? Už chápe prečo má roubík, pretože sú rany oveľa silnejšie, ktoré ledva vydržala. Začala cítiť tiecť krv na chrbte a na zadku, strašne ju to pálilo.
“To máš zato, že si mohla byť na návšteve chlapom moja drahá.”
“mmmm” ozvalo sa len.
Tak takto to je, každá zmena na “chlapa” bude vykúpená trestom.
Švih! A už zdá sa posledný pre tento krát.
“Trestám ťa aj preto, lebo si trošku užiješ, budeš mať orgazmus moja dráhá. Veď už je aj na čase. Stále si niekde vo vnútri chlapom a o prostatu sa treba starať.”
Ako mu chce dopriať orgazmus, keď mu penis nefunguje, vôbec sa mu nepostaví. Nerozumel.
“Teraz vyskúšame, či si si penis a guľky krémoval správne. Ak dosiahneš orgazmus týmto spôsobom, tak budeme pokračovať v krémovaní.”
Najprv mu však očistila rany po výprasku. Potom mu vybrala análny kolík. To bola pre neho obrovská úľava.  Ale zaviedla mu tam čosi iné, užšie.
“To je aneros moja drahá, na dráždenie prostaty.”
Len mu to tam tak voľne nechala.
Na penis mu zaviedla dojičku, presne tú istú ktorú používa na bradavky.
“Tak skúsime ti podojiť túto neposlušnú bradavku.” povedala a zapla prístroj na najvyššiu rýchlosť.
Bola to útrapa, jeho malý červík sa nie a nie postaviť. Namiesto príjemného pocitu cítil len nepríjemné ťahanie.
Nevie či dosiahne takto orgazmus, jedno však vedel, bude ho dojiť dovtedy, dokým buď neodpadne únavou, alebo vystrekne. V tomto je pani Júlia nekompromisná.
Medzitým mu dala konečne dole svorky zbradaviek, ktoré začali trochu tiež krvácať. Potom mu ich vydezinfikovala a natrela nejakou mastičkou.
Z úst mu vytiahla zátku aj roubík.
“Tak aspoň nech sa cítiš trochu pohodlne moja zlatá.” pobozkala ho na líce.
Presunula sa k jeho zadku a začala hýbať anerosom a dráždiť mu jeho erotogénny bod.
“Vidím, že už s teba nezostala ani kvapka chlapa.”
Po hodine trápenia vypla dojičku a zkonštatovala, že bolo krémovanie úspešné. Už nemusí nosievať vôbec pás cudnosti a guľky má iba na ozdobu.
Milking však dokončila dráždením cez anál anerosom. Orgazmus nedocielil, ale aspoň vytiekol. Lepkavé semeno potom zjedol z kávovej lyžičky a tú olízal. V tomto ohľade bol na chvíľu chlapom.

Potom sa vrátil do reality, v ktorej bol opäť HUCOW. Na noc sa presunula do svojej izby, kde ležala na zemi na matraci.  V miske mala vodu, nesmela používať poháre a vlastne ani nemala ako, keďže nevedela čo sú to ruky. Bola kravou pani Júlie so všetkým čo k tomu patrí. Už nebola viac človekom a bola tak spokojná. Návštevy vonkajšieho sveta ako chlap sú vykúpené bolesťou, návštevy vonkajšieho sveta ako žena na druhú stranu nie.

Po dlhom čase

Dnešok nezačínal najlepšie. Júlia ju nechala v noci pripútanú v pozícií na štyroch. Nohy o jedno podlhovasté rameno oceľovej konštrukcie a ruky o druhé. Obe ruky mala v latexových rukaviciach a nohy taktiež v návleku. To čo zostalo z penisu bolo zabalené do igelitových plienok. Tú mala síce len tak aby sa nepovedalo, nakoľko mala zavedenú cievku do močového mechúra. V ústach hadičku, ktorá každú hodinu posielala prísun vody s výživou. Umrieť smädom bolo teda nemožné.
Prsia? Samostatná kapitola. Na bradavkách priamo sacie nástroje – kovové. Tempo sa striedalo, niekedy spomalilo takmer úplne. Ale išlo stále. V iný čas to bolo priam neznesiteľné. Prsia boli nafúknuté, no obsahovo vyprahlé. Po mlieku už ani stopy, len čo to bolelo.

Teraz ráno, keď v noci nenaspala ani minútu nemala ani spomienku na pôžitok, bola vyčerpaná, spotená, zaleptaná. Predovšetkým však ubolená. Namiesto toho aby ju Júlia pustila do postele, musela stáť spriamená, mať vystreté ruky a na nich mala položenú rákosku. Keď spadne, čaká ju trest, ak to vydrží – tak potešenie. Vzhľadom na to, že mala stáť takto až kým jej to nespadne, je jasné čo ju čaká.

Teda…nevie aký to bude trest, ale vraj veľký. Obzvláš preto, lebo mohla byť až tri mesiace v roli chlapa, mala voľnosť. Nie preto,že ľudská krava chcela, ale preto, lebo si to jej rodinné záležitosti žiadali. Teraz je však opäť v hre a musí sa dostať do bývalej formy.

Za ten čas jej stihli prisia dosť splasknúť a čo je horšie, ráno sa budila s erekciou a nutkaním si vyhoniť. To bolo našťastie nemožné vďaka pásu cudnosti. Ten mala nonstop aj keď bola opäť chlapom.

“Tak čo kravička, ako? Bude potešenie, alebo trestík?” uštipačne sa spýtala Júlia.
“Mú.” odvetila krava.
“Takže vydržíš. No aby si to mala ľahšie, tak už len dve hodiny a poteším ťa.” zasmiala sa.
Nemohlo to skončiť inak ako po polhodine trápenia jej rákoska spadla na zem.
“Ajaj! Takže trest. Taký si ešte nezažila.” povedala a žmurkla na neho.
Očividne sa na to tešila. Vlhla, vzrušovala ju nadvláda.

Polhodinu na to aby sa osprchovala, oddychla si. Mala sa psychicky pripraviť na trest. Sprchovala sa rýchlo, prsia ju boleli úplne celé, pálili. Ledva sa ich dotkla, teplá voda neprichádzala v úvahu. Preto sa obrátila na studenú, ta priniesla akúsi úľavu. Ešte poriadne umyť zadok, pladnajúci penis a hotovo. Poutierala sa a popritom sa obávala toho čo bude. Mala ešte 15 minút a tak si ľahla na posteľ. Oddych, konečne, aj keď len na chvíľu.

Nasadila jej na hlavu kravskú masku, na bradavky jej dala malé svorky. Stále bola na štyroch. Do zadku dostala veľký vibračný kolík. Jediné čo mala oblečené boli latexové čiernobiele plienky a obojok so zvončekom. Išli von, do prírody.
Umiestnila ju do kufra. Musela tam skrz garáž vyskočiť ako keby nevedela chodiť po dvoch.
“Dobrá kravička, poslušná, ideme do lesa – na lúku”

Na lúke sa mala pásť, jesť to čo sa dalo, aspoň symbolicky. Bolo to ponižujúce, obzvlášť vtedy, keď v diaľke videla niekoho ísť.
“Toto je trest pre teba, ale krava by bola celá šťastná.”
“Mú”
“Je to pre teba trest?”
Zavrtela hlavou.
“Takže ťa musím potrestať inak, myslela som, že to pre teba bude trest. No čo, netušila som, že si tak úchylná.”

V tom sa stalo niečo čo ľudská krava nečakala. Dostala príkaz sa v pozícií na štyroch spraviť až dokonca, rukou, s vyvrcholením. Na lúke. Dokým sa nespraví, nepôjdu domov. A keďže penis si ešte pamätal svoju funkciu, stalo sa tak, síce po polhodine, ale stalo.

Pokračovanie…

Ak sa vám poviedka páčila, môžete prispieť ľubovoľnou odmenou : https://ko-fi.com/femdomstories

2 thoughts on “Príbeh ľudskej dojnice

Leave a comment