Hra s pŕhľavou

Teda hra, ono to je skôr malé peklíčko. Malé, no dobre. Tak veľké. A to bolo tak, môj výmysel. Pretože nestačilo si slnečnú nedeľu užiť na predzáhradke pri napínavej knihe a ľadovej káve a celkovo pohode. Nie, musel som si všimnúť čerstvú jarnú žihľavu, ktorá tienila pažítke, mäte a medovke. Prečo som nenastrihal tie? No odpoveď je zrejmá – som masochista a tak trochu provokatér.

Madam nemala zrovna na mňa čas, zaujala polohu, že má svoje dôležitejšie veci na práci. Menovať ich nebudem, pochybovať o ich dôležitosti by bolo nemiestne a rozhodne by mi doručili ďalší trest. Napríklad týždeň v ignorancií, alebo také niečo.

Nenápadne som nanosil zelenú burinu dnu do čerstvo uprataného bytíku -> kto to niekedy mal doma vie, že nestačí to poriadne vytriasť aj tak z tej kopy ( a že sa z toho nešiel robiť čaj) vyliezlo pár živočíchov. Pavúk a ďalšie, ktoré nevidno. Pripravil som ich o bydlisko, niet sa čomu čudovať.

Prapodivná tortúra začala šikovným viazaním, kedy som len upozornil na pár nedostatkov za čo som dostal roubík, guličku prekliatu, ktorá zachránila ( čiastočne) susedov od hluku. No tak v nedeľu snáď nikoho nebude rušiť masochistický sused, tobôž nie ja. Všakže.

Zviazaný shibari dokonalým uzlom, ruky za hlavou, roubík…a čo je dôležité, tvár navštívili aj nôžky mojej madam a ja som bol viacmennej spokojný. Až do bodu, kedy som bol spokojný viac. Resp. nezdalo sa to, kričal som ako o život ( možno oň aj šlo) -> tá burina ma fackovala tam dole. Au! Au! Okrem kriku a vystrašeného spoteného pohľadu, nič nenasvedčovalo, že by sa mi to nepáčilo. A tak sa Madam hrala, vravela mi aby som dýchal pokojne. No a potom to už bolo celé super.

Zabalila ma do fólie…v tej zelenej burine a len ten proces bol peklo. Čo peklo, nebyť nožičiek krásnych voňavých a pôsobivých, tak by som asi odkráčal aj s posteľou a celým bytom do inej končiny tejto Zeme ( keďže za more sa teraz nedá kvôli korone).

Tak som tam tak oddychoval po lekcii, spokojne, nehybne a bezbranne a dobre bolo. Budúci víkend bude veľká noc a budeme všetci povinne doma, tak mám sľúbené maľovanie vajíčok! Viete niekto čo to znamená?